NBG

Bijbel Basics is de kindernevendienstmethode van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG)

Met Bijbel Basics brengt het bijbelgenootschap de Bijbel dichtbij kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De Bijbel én het kind staan centraal: Bijbel Basics houdt rekening met de leervoorkeuren van en leeftijdsverschillen tussen kinderen, en legt tegelijkertijd een brede basis voor de ‘bijbelopvoeding’ van kinderen.

Kinderkerk Vathorst

De Kinderkerk is een kerk exclusief voor kinderen. Via de Kinderkerk worden kinderen bekendgemaakt met de boodschap van de bijbel. Ook wordt kinderen de mogelijkheid geboden te ontdekken dat het in de kerk leuk is, dat er kan worden gelachen en dat er muziek gemaakt wordt. De kerk is een fijne plek om naartoe te gaan! Kinderkerk Vathorst is een initiatief van Kruispunt, een christelijke geloofsgemeenschap in Amersfoort-Vathorst.

Matthijs Vlaardingerbroek

Matthijs Vlaardingerbroek is een veelgevraagd spreker en coach die de kracht van zijn verhaal versterkt met illusies en buikspreken. Hij doet dit o.a. via workshops en voorstellingen op basisscholen en in kerken.

Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos

Jeugdtheatergroep De Vliegende Speeldoos biedt de mogelijkheid om kinderen intensief kennis te laten maken met een vrolijke en educatieve musical vorm. Op unieke wijze studeren zij in één dag met kinderen van 4 tot en met 12 jaar een musical in rond een bijbelverhaal.

Timo van den Heuvel

Met zijn muziek, teksten en theater wil Timo kinderen meenemen op reis om samen op een unieke manier meer te ontdekken over God en Zijn geweldige trouw en liefde. Timo vindt het elke keer opnieuw een fantastische uitdaging om in  een kerk(dienst), op een school, conferentie of andere gelegenheid een voorstelling of andere bijdrage te mogen verzorgen waar jong en oud actief aan deelneemt en van kan genieten.